Se vår meny

Vi har et variert og bredt utvalg i våre menyer. Her finner du noe for en hver anledning.

Vi har et variert og bredt utvalg i våre menyer. Her finner du noe for en hver anledning.

Koldtbord

Vis meny

    • Bakt kyllingfilet med timian og hvitløk
    • Laks fra Frøya med sesam, koriander, ingefær og teriaki
      (sesamfrø, hvete, soya)
    • Kalveroastbiff med rødløk og bladpersille
    • Vår egen potetsalat med saltbakte poteter
      (egg, melk)
    • Salatblanding
    • Rømmedressing
      (melk)
    • Fylte lefser med spekeskinke fra Oppdal
      (hvete, melk)
    • Focacciabrød
      (hvete)
    • Urte og hvitløksmør
      (melk)
    • kr. 280,- (minimum 10 pers)

    Lunsjmeny

    Vis meny
    • Gulrotbaguett fra Eidum Gårdsbakeri med ost, skinke, paprika og salat 
      kr
      95,-
    • Wraps med laks fra Frøya, ingefær, koriander, salat og creme fraiche 
      kr 95,-
    • Wraps med spekeskinke, rødløk, salat og rømmedressing 
      kr 85,-
    • Vår egen kyllingsalat med urter og hvitløk, couscous og cherrytomater, serveres med Focacciabrød 
      kr 155,-
    • Pastasalat med fetaost, pesto, chorizopølse, grønnsaker og brødkrutonger 
      kr
      125,-
    • Varme lunsjretter
    • Kylling red curry med grønnsaker, serveres med ris og brød 
      kr
      175,-
    • Wok med scampi, grønnsaker og nudler, serveres med brød og smør 
      kr
      175,-
    • Bakt laks fra Frøya  med sesam og teriaki, serveres med saltbakte småpoteter, salatblanding og rømmedressing 
      kr 185,-

    Gryter

    Vis meny
    • Vår egen kalvegryte med dijonsaus. Serveres med salatblanding,saltbakte poteter og brød
      kr.
      245,-
    • Kyllinggryte med kokosmelk. Serveres med ris og brød
      kr. 195,-
    • Torskegryte med tomatsaus,oliven og basilikum. Serveres med potetpurre,aioli og focacciabrød
      kr.
      220,-
    • Finnbiffgryte med rosenkål. Serveres med potetpurre,tyttebær og flatbrød
      kr.
      225,-

     

    (minimum 10 pers)

    Fingermat

    Vis meny

    Fingermat Mini

    Passer perfekt til mottagelse eller som et lite måltid sammen med aperitifen. Dette er tannpirkermat, små enheter som kan spises uten kniv og gaffel. Inneholder kjøtt, fisk, oster og fylte lefser.

    10 enheter pr. pers. kr. 155,-

    Fingermat Grande

    Dette er vår populære fest-tapas som kan brukes når du ønsker å invitere flere gjester enn du har plass til. Alle rettene blir lagt opp slik at de kan spises uten kniv og gaffel. Gjerne stående eller i mingleform. Her får du et bredt utvalg av gode smaker som serveres som småe enheter.

    20 enheter pr. pers. kr. 310,-

    Desserter

    Vis meny
    • Sjokolademousse med moccavaniljesaus og havrecrunch
      kr 75,-
    • Vaniljepannacotta med bringebærcoulis
      kr. 75,-
    • Karamellpudding med krem og karamellsaus
      kr. 70,-

    Vår egen tapas

    Vis meny
      • Serranoskinke
      • Manchegoost
        (melk, lysozym fra egg)
      • Chorizopølse
        (kan inneholde spor av soya og sennep)
      • Salatblanding med rødløk og cherrytomater
      • Råmarinert laks med ingefær,koriander og lime
        (sesamfrø, hvete)
      • Hvitløksstekte scampi med nudler
        (skalldyr,gluten,egg,sesamfrø)
      • Vår egen pølse med salvie,chili og hvitløk
      • Smakfulle kjøttboller
      • Peanøtt kylling med chili og lime
        (nøtter,hvete)
      • Saltbakte småpoteter
      • Aioli
        (egg)
      • Chilisaus
      • Focacciabrød
        (hvete)
      • kr. 345,- (minimum 10 pers)

      Konfirmasjonsmeny

      Vis meny
      • Salatblanding med pasta, cherrytomater og rødløk
        (hvete, egg, melk)
      • Urtebakt kyllingfilet med sprøstekt hvitløk
      • Bakt ørretfilet med sesam og teriaki
        (hvete, soya, sesamfrø)
      • Hvitløkstekte scampi
        (skalldyr)
      • Fylte lefser med spekeskinke og creme fraiche
        (hvete, melk)
      • Aioli
        (egg)
      • Smakfulle kjøttboller
      • Saltbakte småpoteter
      • Kyllingklubber
      • Focacciabrød
        (hvete)

      kr. 295,-

      Bryllupsmeny

      Vis meny

      Alle våre retter serveres på tallerken. Våre kokker er på stedet og tilbreder og anretter maten.

      Foretter:

      • Råmarinert laks fra Frøya med ingefær og koriander, soya teriakisaus og ertekarse
      • Blomkål og pastinakksuppe med sprø spekeskinke og olivenolje
      • Bakt torsk med potetpurre,tomat og basilikumsaus

      Hovedrett:

      • Helstekt indrefilet av okse med rød pestosaus,potetspyd,asparges og bakt sopp
      • Trøndersk kalv med pastinakkrem,konfekttomat,sommerkål,potetfondant og disjonssaus
      • Hjort fra Hitra med sellerikrem,tyttebærtrekt pære,østerssopp,urtestekte poteter og viltsaus

      Dessert:

      • Vaniljepanncotta med Grand Mariner,havrecrunch og aprikoscoulise
      • Hvit sjokolademousse med jordbærsalat og crunch
      • Vår egen ostekake med mascarponeost og crunch

      Pris per pers for 3-retters middag inkl leie av kokk, kr. 475,-

      Julebordsmeny

      Vis meny

      Julebordet

      • Gårdskylling med mangochutney og appelsin
      • Estragonbakt torsk med agurk og rettich
      • Fenalår med potetlefse
      • Ovnsbakte grønnsaker med persille og hvitløk
      • Vår egen potetsalat med syltagurk
      • Aquavit og dillgravet laks fra Frøya med sennepssaus
      • Bbq ribbe
      • Ostefat med gele & honningristede valnøtter
      • Brød & smør
      • Aioli
      • Riskrem med smak av Grand Mariner, serveres med kanel og aprikossaus

      kr. 450,-

      Julelunsj

      • Gårdskylling med mangochutney og appelsin
      • Aquavit og dillgravet laks fra Frøya med sennepssaus
      • Vår egen potetsalat med syltagurk
      • Salatblanding
      • Bbq ribbe
      • Brød & smør

      kr. 285,-

      Juletallerken

      • Svineribbe
      • Medister
      • Julepølse
      • Rosenkål, surkål, poteter, julesaus og tyttebær.

      kr. 285,-