Se vår meny
Vi har et variert og bredt utvalg i våre menyer. Her finner du noe for en hver anledning.
Vi har et variert og bredt utvalg i våre menyer. Her finner du noe for en hver anledning.
Koldtbord
Vis meny
- Bakt kylling med timian og hvitløk
- Laks fra Frøya med sesam, koriander, ingefær og teriaki
(sesamfrø, hvete, soya) - Kalveroastbiff med rødløk og bladpersille
- Vår egen potetsalat med saltbakte poteter
(egg, melk) - Salatblanding
- Rømmedressing
(melk) - Fylte lefser med spekeskinke fra Oppdal
(hvete, melk) - Focacciabrød
(hvete) - Urte og hvitløksmør
(melk) - kr. 315,- (minimum 10 pers)
Lunsjmeny
Vis meny
- Gulrotbaguett fra Eidum Gårdsbakeri med ost, skinke, paprika og salat
kr 115,- - Wraps med laks fra Frøya, ingefær, koriander, salat og creme fraiche
kr 120,- - Wraps med spekeskinke, rødløk, salat og rømmedressing
kr 110,- - Vår egen kyllingsalat med urter og hvitløk, couscous og cherrytomater, serveres med Focacciabrød
kr 175,- - Pastasalat med fetaost, pesto, chorizopølse, grønnsaker og brødkrutonger
kr 150,- - Varme lunsjretter
- Kylling red curry med grønnsaker, serveres med ris og brød
kr 210,- - Wok med scampi, grønnsaker og nudler, serveres med brød og smør
kr 210,- - Bakt laks fra Frøya med sesam og teriaki, serveres med saltbakte småpoteter, salatblanding og rømmedressing
kr 225,-
Gryter
Vis meny
- Vår egen kalvegryte med dijonsaus. Serveres med salatblanding,saltbakte poteter og brød
kr. 275,- - Kyllinggryte med kokosmelk. Serveres med ris og brød
kr. 230,- - Torskegryte med tomatsaus,oliven og basilikum. Serveres med potetpurre,aioli og focacciabrød
kr. 250,- - Finnbiffgryte med rosenkål. Serveres med potetpurre,tyttebær og flatbrød
kr. 255,-
(minimum 10 pers)
Fingermat
Vis meny
Fingermat Mini
Passer perfekt til mottagelse eller som et lite måltid sammen med aperitifen. Dette er tannpirkermat, små enheter som kan spises uten kniv og gaffel. Inneholder kjøtt, fisk, oster og fylte lefser.
10 enheter pr. pers. kr. 195,-
Fingermat Grande
Dette er vår populære fest-tapas som kan brukes når du ønsker å invitere flere gjester enn du har plass til. Alle rettene blir lagt opp slik at de kan spises uten kniv og gaffel. Gjerne stående eller i mingleform. Her får du et bredt utvalg av gode smaker som serveres som småe enheter.
20 enheter pr. pers. kr. 350,-
Desserter
Vis meny
- Sjokolademousse med moccavaniljesaus og havrecrunch
kr 95,- - Vaniljepannacotta med bringebærcoulis
kr. 95,- - Karamellpudding med krem og karamellsaus
kr. 85,-
Vår egen tapas
Vis meny
- Serranoskinke
- Manchegoost
(melk, lysozym fra egg) - Chorizopølse
(kan inneholde spor av soya og sennep) - Salatblanding med rødløk og cherrytomater
- Råmarinert laks med ingefær,koriander og lime
(sesamfrø, hvete) - Hvitløksstekte scampi med nudler
(skalldyr,gluten,egg,sesamfrø) - Vår egen pølse med salvie,chili og hvitløk
- Smakfulle kjøttboller
- Peanøtt kylling med chili og lime
(nøtter,hvete) - Saltbakte småpoteter
- Aioli
(egg) - Chilisaus
- Focacciabrød
(hvete) - kr. 375,- (minimum 10 pers)
Konfirmasjonsmeny
Vis meny
- Salatblanding med pasta, cherrytomater og rødløk
(hvete, egg, melk) - Urtebakt kylling
- Bakt ørretfilet med sesam og teriaki
(hvete, soya, sesamfrø) - Hvitløkstekte scampi
(skalldyr) - Fylte lefser med spekeskinke og creme fraiche
(hvete, melk) - Aioli
(egg) - Smakfulle kjøttboller
- Saltbakte småpoteter
- Kyllingklubber
- Focacciabrød
(hvete)
kr. 335,-
Vi anbefaler på det varmeste vår samarbeidpartner MAHO blomster hvis du ønsker en blomstrende opplevelse til din anledning, ta kontakt med MAHO blomster på tlf; +47 90934692 Klikk deg inn på hjemmesiden for bestilling av blomster til konfirmasjonsdagen.
Bryllupsmeny
Vis meny
i 3 tAlle våre retter serveres på tallerken. Våre kokker er på stedet og tilbreder og anretter maten.
Foretter:
- Råmarinert laks fra Frøya med ingefær og koriander, soya teriakisaus og ertekarse
- Blomkål og pastinakksuppe med sprø spekeskinke og olivenolje
- Bakt torsk med potetpurre,tomat og basilikumsaus
Hovedrett:
- Helstekt indrefilet av okse med rød pestosaus,potetspyd,asparges og bakt sopp
- Trøndersk kalv med pastinakkrem,konfekttomat,sommerkål,potetfondant og disjonssaus
- Hjort fra Hitra med sellerikrem,tyttebærtrekt pære,østerssopp,urtestekte poteter og viltsaus
Dessert:
- Vaniljepanncotta med Grand Mariner,havrecrunch og aprikoscoulise
- Hvit sjokolademousse med jordbærsalat og crunch
- Vår egen ostekake med mascarponeost og crunch
Pris per pers for 3-retters middag inkl leie av kokk i 3 t, kr. 550,-
Vi anbefaler på det varmeste vår samarbeidpartner MAHO blomster for en unik opplevelse på deres bryllupsdag.
klikk dere inn på hjemmesiden for mer info.
Julebordsmeny
Vis meny
Julebordet
- Gårdskylling med mangochutney og appelsin
- Estragonbakt torsk med agurk og rettich
- Fenalår med potetlefse
- Ovnsbakte grønnsaker med persille og hvitløk
- Vår egen potetsalat med syltagurk
- Aquavit og dillgravet laks fra Frøya med sennepssaus
- Bbq ribbe
- Ostefat med gele & honningristede valnøtter
- Brød & smør
- Aioli
- Riskrem med smak av Grand Mariner, serveres med kanel og aprikossaus
kr. 485,-
Julelunsj
- Gårdskylling med mangochutney og appelsin
- Aquavit og dillgravet laks fra Frøya med sennepssaus
- Vår egen potetsalat med syltagurk
- Salatblanding
- Bbq ribbe
- Brød & smør
kr. 310,-
Juletallerken
- Svineribbe
- Medister
- Julepølse
- Rosenkål, surkål, poteter, julesaus og tyttebær.
kr. 315,-